وکیل

درباره وکالت و مشاوره حقوقی

  • ۰
  • ۰

نقش پروتئین در رژیم غذایی

نقش پروتئین در رژیم غذایی ازاهمیت بالایی برخورداراست ودرساخت بعضی آنزیم ها و آنتی بادی ها موثرند.پروتئین ها در گوشت قرمر،لوبیا،نخود،تخم مرغ،غذاهای دریایی و ...موجود است .

مصرف پروتئین‌ها به‌عنوان یکی از مواد مغذی ضروری، به بدن در انجام عملکردهای مهم کمک می‌کند. از جمله می‌توان به ساخت و ترمیم ماهیچه‌ها، استخوان‌ها و اندام‌ها، تنظیم هورمون‌ها و حفظ عملکردهای دستگاه ایمنی اشاره کرد. اما، زیاده‌روی در مصرف پروتئین‌ها نه تنها کمکی به سلامت افراد نمی‌کند، بلکه مشکلاتی را نیز درپی خواهد داشت. مقدار پروتئینی که هر فرد به طور روزانه مجاز به مصرف آن است، به عواملی چون سن، جنس، وزن و میزان فعالیت بدنی بستگی دارد.

درمحصولات ایپک ودربسته های دلخواه(پک های پذیرایی دروعده های متفاوت ) که از طریق سایت میتوانید بصورت انلاین سفارش بدید واقلام موردنیاز خودرا به پک های پذیرایی اضافه کنید.ما این امکان را برای شما فراهم کردیم که بتوانید از مواد غذایی مفید وسالمی استفاده کنید.

چه مقدارپروتئین مصرف کنیم؟

هر فرد عادی به ازای هر کیلوگرم از وزن خود به 8 /0 گرم پروتئین در روز نیاز دارد؛ بنابراین مردان در طول روز 56 گرم و زنان حدود 46 گرم پروتئین باید مصرف کنند. ولی در بسیاری از موارد، افراد بیش از نیاز روزانه خود مواد حاوی پروتئین مصرف می‌کنند و مردان 20 سال به بالا تا 9 /98 گرم و زنان در همین رده سنی ممکن است تا 68 گرم در روز پروتئین مصرف کنند.زنان باردار و شیرده به 60 تا 65 گرم پروتئین در روز نیاز پیدا می‌کنند. کسانی که مداوم و با شدت بالایی ورزش می‌کنند، به ازای هر یک کیلوگرم از وزن خود به یک گرم پروتئین نیاز دارند. ورزشکارانی که در رشته بدنسازی فعالیت می‌کنند حتی باید بیشتر از این مقدار پروتئین مصرف کنند. در این میان، کودکان یک تا چهار سال به روزانه 16 گرم و نوزادان به 14 گرم پروتئین نیاز دارند.

عوارض کمبود پروتئین

هرفردی دارای سقفی از استفاده از پروتئین است که براساس سن و فعالیت متفاوت است وباید پزشک متخصص میزان مصرف را برای هر فرد مشخص کند.نقش پروتئین در رژیم غذایی بسیار بارز است اگر یک رژیم غذایی کم پروتئین را دنبال می کنید، ممکن است با هیچ نشانه ای مواجه نشوید، و احتمالا وظایف روزانه خود را به خوبی انجام دهید. اما مصرف ناکافی پروتئین در بلند مدت می تواند به طیف گسترده ای از آثار منفی سلامت منجر شود.

الف)ضعف عضلانی ب)فشارپایین و ضربان قلب پایین ج)تورم  د) مشکلات کبدی  ه)آنمی و سیستم دفاعی

تاثیر پروتئین در لاغری

مصرف پروتئین باعث می شود تا سطح گرسنگی کاذب کاهش پیدا کند و این قضیه درامر رژیم غذایی بسیار مهم است.بخشی از این دلیل به کاهش ترشح هورمون گرسنگی موسوم گرلین باز می‌گردد. بعلاوه مصرف پروتئین موجب افزایش سطح هورمون پپتید که حس اشباع‌شدگی را به وجود می‌آورد، مرتبط است.

این تاثیر می‌تواند بسیار قدرتمند عمل کند افزایش مصرف پروتئین از ۱۵٪ کالری به ۳۰٪ کالری روزانه، موجب می‌شود تا مصرف کالری زنانی که از اضافه وزن رنج می‌بردند، بدون آنکه محدودیتی در مصرف غذا ایجاد نمایند، ۴۴۱ کالری کاهش یافت، یعنی روزانه به ۴۴۱ کالری کمتر نیاز پیدا می‌کردند.

پروتئین از تحلیل رفتن ماهیچه ها در بدن جلوگیری میکند وساختار عضلانی را قوی تر میکند .

تاثیر پروتئین در ساختار استخوان

نقش پروتئین در رژیم غذایی

افرادی که پروتئین بیشتری مصرف می‌کنند در طی فرایند پیری توده‌ی استخوانی سالم‌تری دارند و احتمال خطر ابتلا به پوکی استخوان و شکستگی در آنها ضعیف‌تر است.این امر به خصوص برای زنان، که پس از یائسگی در خطر پوکی استخوان قرار دارند، از اهمیت ویژه‌ایی برخوردار است. مصرف فراوان پروتئین و پرتحرک بودن بهترین روش برای پیشگیری از پوکی استخوان پس از یائسگی است.

پروتئین تقریبا در تمام قسمت‌های بدن از جمله مو، پوست، استخوان و ماهیچه وجود دارد.وتئین می‌تواند اسیدهای آمینه را بشکند تا سلول‌ها را بسازد و حدود ۱۰٪ پروتئین بدن برای تامین انرژی و انجام فعالیت‌ها مصرف می‌شود. راه‌های زیادی برای افزایش انرژی وجود دارد و خوردن غذاهای حاوی پروتئین بالا یکی از این راه‌ها است.

افزایش طول عمر

عوامل متعددی انسان رانگه می‌دارد تقویت جسم، ساخت عضلات، بهبود وضعیت استخوان‌ها، کاهش فشار خون، بهبود عملکرد مغز، بهبود سلامت قلب و غیره نیاز داریم. با خوردن غذاهای حاوی پروتئین، ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد مغذی ، انرژی لازم برای انجام فعالیت‌ها و جلوگیری از بیماری را داشته و از بیماری جلوگیری می‌کنید. مصرف غذاهایی با پروتئین پایین به مرگ شما می‌انجامد زیرا بدن را ضعیف کرده و عملکردهای آن را مختل می‌کند. واضح است که هر چه بیماری‌های کمتری داشته باشید، طول عمر بیشتری خواهید داشت.

پروتئین ها سطح انرژی را بالا می برند و باعث می شوند کهفعالیت افزایش  پیدا کند سوخت و ساز بدن بالا برود و سلامتی بدن با افزایش متابولیسم تضمین می شود.

کدام مواد غذایی پروتئین بدون چربی دارند؟

تخم مرغ (سفیده) ،مرغ و ماهی و غذاهای دریایی،عدس،...پروتئین بدون چربی (Lean Protein) یک ماده مغذی ضروری برای بدن انسان است. این ماده در انواع مختلف گروه های مواد غذایی یافت می شود. همچنین، این بهترین نوع پروتئین برای شما محسوب می شود و حداقل مقدار چربی را ارائه می کند.پروتئین بدون چربی انرژی بیشتری دارند و سلامت قلب را بیش از پیش تامین میکند و برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است.پروتئین بدون چربی برای تشکیل پادتن هایی که وظیفه مقابله با عفونت ها و مهاجمان خارجی دیگر را در بدن بر عهده دارند، ضروری است.

خواص پروتئین قبل از فعالیت

مصرف بیش از اندازه پروتئین بر خلاف انتظار و باور عمومی ‌همیشه نتایج خوبی در بر نخواهد داشت. بلکه در بسیاری موارد مصرف بیش از حد پروتئین سبب استفاده نادرست آن در بدن شما می‌شود.

۱۰ گرم از اسید آمینه‌های ضروری که با ۲۵ گرم پروتئین کامل برابری می‌کنند برای تشدید اثربخشی ترکیب پروتئین‌ها کافی است. این بدان معنی است که یک انسان معمولی با وزن متوسط نیازی به مصرف بیش از این ۳۰ گرم پروتئین اضافه نخواهد داشت.

ارتباط با ما

با آروزی اوقاتی خوش و سلامتی برای تمام هموطنان

با شماره 09129724226 و 02634457718 تماس حاصل فرمایید تا همکارانمان شمارا راهنمایی کنند .

منبع :ایپک باکس

  • ۹۹/۰۶/۰۲
  • میثم شفیعی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی